Hoppas de vänder snart..

De senaste dagarna har gått åt helvete med mitt liv kan jag ju säga.. Och idag tog de nog priset, har mått dåligt hela dagen och vet inte varför bil jäveln slutade att fungera antagligen drivaxeln eller ngt som är paj.. SKIT KUL!!
Nu sitter jag här i soffan har ingen aning om hur jag ska få hem bilen eller mig själv.. Älskar mitt liv verkligen


Du tror att jag är dum i huvudet

Myste med Malin hela kvällen igår, fanns inget att göra oo vi hade lite damp där ett tag.. Haha men det slutade självklart med att jag somnade på soffan ;) men men lär väl ha ont i ryggen idag :) idag blir det att åka hem för att jag måste jobba i morgon... Är Inte alls taggad och mår inte alls som jag brukar.. Jag vet inte riktigt vad det är med mig de bara snurrar i huvudet.. :/


Ibland blir det inte som man har tänkt sig

Inte bloggat på ett tag men har inte direkt haft tid eller lust :) har gått på lov och har bu tillbringat några dagar hemma och sen nu de sista dagarna har jag varit i Katrineholm tillsammans med Malin :) festat och mys!
Nu ska jag krypa ner med Malin och kolla på en film tror jag :)

________


SÖNDAGS ÅNGEST

Usch.. Hatar söndagar.. Har sovit jätte dåligt inatt pga att jag hostat som bara den.. Så med andra ord är jag sjuk och är säng liggande.. Suck den hör veckan är vista veckan och jag måste verkligen bli frisk för jag ska jobba från den 22-25.
Men nu ska jag försöka sova igen men det kommer in ett långt inlägg sen om vad jag tycker och tänker om vissa saker..


CLEAN HORSESTUFF UF

Nu drar det igång på riktigt !
 
gå in på www.yourvismawebsite.com/clean-horse-stuff-uf  och se våra priser information och gilla oss på FB!
 

NOT ENOUGH

hade inte orken att ta mig till skolan och fullfölja en hel dag.. 
hämtade lite papper och sen gick jag hem igen, och nu ligger jag här
ska försöka mig på att plugga lite om ja orkar..
ska slänga in en bild bomb på min fina ängel <3
 

12/12-2011

Ett år, ett helt år av saknad jag kan fortfarande inte förstå hur det kan vara sant <3 det går inte en dag utan att jag tänker på dig min fina <3 hoppas du har det bra där uppe med alla andra<3


LOVE

Stalldag idag i skolan :) börja med att köra sen efter lunchen så red jag Apollo i snön var hur mysigt och kul som helst :) efter skolan gick ja till nästa stall och red Malins häst :) ja de gick i framåt iallafall aldrig ridit hästen men de kändes ändå helt ok ;)
Nu ska jag mysa ner mig i sängen och försöka sova :)


Malin är bäst

Hemkommen ifrån stallet och just nu myser jag med bästa Malin i sängen ;) grr. I väntan på min söta pojkvän som just nu sitter på bussen och är påväg hit mys :)


Tell Me Something I Care About

Har samhällskunskap och försöker plugga lite lätt men de går som de går :) sen blir det att ha idrott och sen vidare till stallet för att rida Commander :) ikväll kommer älskling hit och myser till de :) saknat han så det gör inte ett dugg att han kommer hit! :) <3 nu ska jag fortsätta plugga innan läraren blir arg :)

live life and love life

Helgen har varit väldigt bra!
 
Lördag: sov kanske till 12? vaknade til åt lite med Malin och sen så drog vi vidare till stallet. :)
Vi tog hästarna och drog till stora utebanan och hade väldigt kul! hästarna hade blandade känslor i början och tyckte det var lite läskigt att springa ut i snön där ingen annan redan hade sprunigit :) 
men vi busade lite och sen avslutade lite lätt i ridhuset bara för att känna igenom dom :) 
sen hände väl inte så mycket vi fixade det sista till tävlingen :)
 
Söndag: upp vid 7 fixa iordningen sig och sen så drog vi till stallet tog på hästen skydd och sen ut i hegen, sen fixade vi Malins häst eftersom att hon skulle tävla :) Hennes pappa kom och vi drog iväg till Mantorp!
en stor DISS på den tävlingsplatsen, det var rörigt och INGEN komunikation mellan framridningen och insläppet.. helt kaos va de. Men hon tävlade 1m och 1.10. 1 meter kom dom bra på ettan men rev den tyvärr! annars hade de varit en bra runda! 1.10 så dubbelnolla hon och kom 4! så en rosett fick hon med sig hem! :) 
 
sen så när vi väl kom hem efter en grymt kall dag så fixade vi de sista i stallet och sen gick vi in för att sedan äta smörgåstårta som hennes mamma hade gjort :) riktigt god! sen skulle jag och malin göra ett tappert försök till att mysa lite utan att somna! men innan klockan slog till solsidan så hade vi redan hunnit somna... så att jag sovit över 12 i natt är n väldigt skön känsla! 
 
har precis kommit in ifrån att gått till stallet på morgonen och tagit på skydd och bytt täcke på hästen :) 

distance is just a test how far love can be.

Lång dag i skolan - kortfattat var den tråkig, nu myser jag med världens bästa Malin <3
Imorgon blir det att försöka sova ut och sen vidare till stallet då jag har hand om Commander i helgen,
så du blir det stallmys <3 
känner att livet går upp och ner varje sekund som går. ibland är jag lycklig och ibland blir jag förbannad eller ledsen.. vet inte riktigt vad det är eller vad det har med att göra men förhoppingsvis så löser sig alla problem och jag kan vara lycklig jämt.. 
 
nu ska jag fortsätta mysa med bästavän <3
 
 

Lord Nelzon

Precis avslutat ett dressyr pass på Nelzon. Blandade känslor men i helhet tycker jag inte att det gick bra.. Men men :) nu blir det att gå hem och fixa mat och sen plugga :)


Spring för livet jag är urbalans

Sitter i skolan och har samhällskunskap, ganska chill :)
ska ha dressyr lektion i eftermiddag så hoppas på att jag hinner piggna till lite :) Ikväll blir det att plugga på svenska då vi har prov i det i morgonbitti.. suck kan inte direkt något så antar att jag kommer att få ett stort F på det.. :)
nu ska jag dra och anteckna lite mer från lektionen! :)

Värt att tänka på!

vet ni varför erat förhållande börjar så perfekt men sedan vänder alting från igenstans? För att ju mer tid det går, desto mer känslor får du. Desto mer försiktig blir du, och desto mer avundsjuk blir du. Men vissa gör felet att dom visar det på fel sätt. Från börjar tycker du tex det är okej att han går ut och festar, men efter några gånger börjar du känna en viss osäkerhet. Du är rädd att förlora den du tycker om, och visar det på fel sätt. Du börjar sätta gränser, du börjar småbråka, du klandrar din partner för att han/hon inte är samma person som innan, men sanningen är att det är du som förändrats. Jag själv vill bara att mitt förhållande ska gå uppåt uppåt uppåt, men sedan vet jag också att det måste gå ner, men det är då vi ska hålla ihop och se varandra som ett team. istället för att uppskatta att din partner bryr sig om dig, tycker du det är jobbigt. Du börjar irritera dig för du tycker inte din partner är som h*n brukade vara. Ni börjar irritera er på varandra, ni småbråkar. Ni pratar inte som ni gjorde innan, och många gör felet att ge upp här. Allt detta började när känslorna blev starkare, men visades på fel sätt. Men båda har gjort fel. Det dom gjorde egentligen var att släppa varandra när känslorna ökade som mest. Dessa två personer kunde göra något bra av detta men dom gick åt varsitt håll, när dom egentligen skulle vara mot samma väg. Och detta vet dom inte idag. Är det inte sjukt hur kärleken kan vilseleda dig? Är det inte sjukt hur kärleken kan lura en? "kärleken är mäktig, men ni måste också vara mäktiga!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0