live life and love life

Helgen har varit väldigt bra!
 
Lördag: sov kanske till 12? vaknade til åt lite med Malin och sen så drog vi vidare till stallet. :)
Vi tog hästarna och drog till stora utebanan och hade väldigt kul! hästarna hade blandade känslor i början och tyckte det var lite läskigt att springa ut i snön där ingen annan redan hade sprunigit :) 
men vi busade lite och sen avslutade lite lätt i ridhuset bara för att känna igenom dom :) 
sen hände väl inte så mycket vi fixade det sista till tävlingen :)
 
Söndag: upp vid 7 fixa iordningen sig och sen så drog vi till stallet tog på hästen skydd och sen ut i hegen, sen fixade vi Malins häst eftersom att hon skulle tävla :) Hennes pappa kom och vi drog iväg till Mantorp!
en stor DISS på den tävlingsplatsen, det var rörigt och INGEN komunikation mellan framridningen och insläppet.. helt kaos va de. Men hon tävlade 1m och 1.10. 1 meter kom dom bra på ettan men rev den tyvärr! annars hade de varit en bra runda! 1.10 så dubbelnolla hon och kom 4! så en rosett fick hon med sig hem! :) 
 
sen så när vi väl kom hem efter en grymt kall dag så fixade vi de sista i stallet och sen gick vi in för att sedan äta smörgåstårta som hennes mamma hade gjort :) riktigt god! sen skulle jag och malin göra ett tappert försök till att mysa lite utan att somna! men innan klockan slog till solsidan så hade vi redan hunnit somna... så att jag sovit över 12 i natt är n väldigt skön känsla! 
 
har precis kommit in ifrån att gått till stallet på morgonen och tagit på skydd och bytt täcke på hästen :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0